Credits

Dette er værktøjer jeg benytter til hjemmeside-fremstilling:

Skabelon Open Source Web design, www.oswd.org, er en side hvor man kan downloade gratis webdesigns. Der findes p.t. 2080 gratis designs. En fordel ved siden er, at man kan søge designs efter farvevalg, antal kolonner, css, og meget mere.
Jeg har anvendt et design af "coolew", som er tilpasset mit behov. Klik på billedet og se flere designs fra "coolew".
KompoZer Med KompoZer kan du lave hjemmesider lige så nemt, som når du laver dokumenter med tekst og billeder i Word. Det gør programmet velegnet til begynderen, der skal lave sin første hjemmeside. Men KompoZer kan også bruges af erfarne websnedkere. Med et klik på et faneblad er der fuld adgang til alle koder.
KompoZer indeholder desuden en stærk stilark-editor til layout, og de færdige hjemmesider er fremtidssikrede, idet de overholder internettets standarder. 
PSPAD PSPad er et gratis unicode redigeringsprogram for udviklere, der kan håndtere bl.a. html, php, xhtml, javascript, asp, perl og c. PSPad er yderst anvendeligt for brugere, der arbejder med forskellige slags programmering, ønsker markerede syntaxes i koden, måske vil benytte sig af extensions og vil have alle nødvændige features i et simpelt opbygget program. PSPad er gratis ikke bare for private brugere, men også til kommerciel og offentlig brug.
html.dk HTML.dk er fyldt med hjælp og inspiration til alle som arbejder med webdesign og internet - både begyndere, øvede og eksperter.
EchoEcho.Com Webkurser Et one-stop-free-help-site for alt hvad der har med web at gøre. Over 1000 links til spændende ressourcer. Nu også på dansk.
PhpGedView Open Source online slægtsforsknings program til at vise og redigre slægtsdata online.

© Jette Brix 2008-2010
Ses bedst med nyeste versioner af  Windows Internet Explorer 8, Firefox eller Google Chrome

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!